Taller / Escola

El Taller-Escola de Ceràmica JORCA, va ser fundat el 1978 per Jordi Auleda i Carme Llavina, actualment hi ha Glòria Auleda, la seva filla, al capdavant.

24.05 JORDI AULEDA & CARME LLAVINA . 45 anys . Ceràmica entre dos

L’escola té 120m², amb un espai per treballar el fang on es disposa de 3 torns, una galletera, 4 taules de treball i prestatgeries per cada un dels alumnes; el laboratori, on es pinta, s’esmalta i es preparen els colors, equipat amb el material necessari i una cabina amb extractors per esmaltar; 2 forns elèctrics; la biblioteca i sala amb exposició.

Al llarg de l’any s’imparteixen cursos de ceràmica per adults i nens i nenes i cada any, durant el mes de juliol, es fa un curset monogràfic diferent. També s’organitza un curs de pintura per a l’Ajuntament de Sant Celoni, se setembre a juny.

El taller té una producció pròpia tant de ceràmica comercial (generalment per encàrrec) com de ceràmica artística (destinada a exposicions i venda al mateix taller).

També es realitzen projectes escultòrics destinats tant a propietats privades com públiques, interiors i exteriors, servei de cuites de fang per particulars i escoles i assessorament tècnic i artístic.

Glòria Auleda-biografia-estudi (2)