Perfil Biogràfic
Glòria-Auleda-perfil a

Glòria Auleda

Neix el 1965 a Sta. Ma de Palautordera (Barcelona) però el 1978 la seva família va a viure a Sant Celoni. Els seus pares, Jordi Auleda i Carme Llavina, funden el Taller/Escola de Ceràmica Jorca, on descobrirà la seva afició per les arts plàstiques i el seu mitjà preferent de creació, la ceràmica. 

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona amb dues beques Erasmus a Winchester i Leeds (Anglaterra) i certificat de suficiència investigadora. 

Cursos de ceràmica amb Andy Schuster, “estiu Japó 86”, Antoni Vivas, Judy Trim, Magda Martí i Coll, Lluís Vilaseca… Cursos de forja i Aiguafort.

Premis d’escultura i ceràmica a Amposta, Mataró, Sant Celoni i Barcelona (Generalitat de Catalunya). Exposicions a diverses poblacions del Vallès, Barcelona, Madrid i La Borne (França). Actualment compagina la creació de la seva pròpia obra amb el treball i docència al Taller/Escola de ceràmica JORCA, l’ensenyament a educació secundària i cursos de dibuix i pintura a l’escola d’adults de Sant Celoni.