Projectes Institucionals

Obra per espais públics

2007

Homenatge a les persones donants de sang

Escultura de corten i bronze (Carrer Compte Borrell, Sant Celoni).

Es tracta d’una comanda de l’Associació de Donants de sang per homenatjar als voluntaris donants. En aquest cas vaig pensar en una forma que s’enlairés, però de manera una mica inestable (un col·lectiu amb necessitat) per on uns vaixells fan un recorregut, una al·legoria als donants que amb aquest recorregut poden pal·liar aquesta necessitat, transporten esperança, somnis i futur. L’estructura és d’acer corten i els vaixells de fosa de coure (l’original de terracota).

1997

Mural per l’entrada de l’Hospital Comarcal de Sant Celoni.

Aquest mural va estar inspirat en una imatge microscòpica de teixit humà on hi ha tot un recorregut que el manté viu, el tall de les peces provoca una falsa perspectiva, és o no és el que veiem? I de tant en tant unes finestres ens evoquen al passat, protegides per un vidre que ens prohibeix l’accés, un passat que no podem tocar ni canviar.

Pica Baptismal  per l’església de Sant Pere de Vilamajor.

Teníem una base de pedra i es va fer amb ceràmica el seu interior, irregular com un fons marí, que contrasta amb la geometria del tall de la pedra exterior.

1996

Obra escultòria pel pati del geriàtric de Sant Celoni.

L’objectiu d’aquesta obra era tapar un dipòsit d’aigua que hi havia al mig de pati. Vaig aprofitar l’aigua que hi havia a sota per fer un recorregut tancat. Un vaixell bell i trencat que hi ha al cim llença l’aigua a través de l’últim tram d’esgraons que condueixen a un altre vaixell que hi ha al final, l’un dóna vida a l’altre.

1990

Bust de Frederic Pitarra,

Col·labora en l’execussió del bust de Frederic Pitarra, obra de Josep M. Tohà, de gres 1200ºC, actualment ubicada a la casa de Pitarra a Campins.